• Welkom, op alle 33 
basisscholen van de BMS
  • BMS verzorgt
onderwijs met kleur
  • Samen worden
wie je bent
  • Wij staan voor brede 
persoonlijke ontwikkeling
  • De BMS is samen 
leren, samen leven!

Welkom, op alle 33
basisscholen van de BMS

BMS verzorgt
onderwijs met kleur

Samen worden
wie je bent

Wij staan voor brede
persoonlijke ontwikkeling

De BMS is samen
leren, samen leven!

Onderwijs op maat

BMS, ONDERWIJS MET KLEUR!

De BMS-scholen zijn de juiste keuze voor uw kind. Wij verzorgen kwalitatief hoogstaand onderwijs voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Ons onderwijs richt zich op een brede persoonlijke ontwikkeling en biedt een basis voor evenwichtige kinderen die volop in het leven staan.

Het kiezen van een juiste school voor uw zoon of dochter, is een belangrijke keuze. U wilt dat ze op een fijne school terecht komen die biedt wat uw kind nodig heeft. U bent op zoek naar een goede basis, een basis die wij u kunnen bieden.

Passend onderwijs
Ieder kind is uniek en heeft eigen talenten. De BMS wil in een veilige en inspirerende omgeving ieder kind bieden wat het nodig heeft. Daarom verzorgen wij passend onderwijs, zodat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen en het beste uit zichzelf kan halen.

Binnen de algemene kernwaarden van ons katholiek onderwijs biedt elke school een onderwijsconcept op maat. Iedere school kiest, in overleg met de ouders en het team, een pedagogisch en didactisch concept dat aansluit bij uw kind. Wanneer het nodig is, kan het concept worden aangepast.

<< terug
BMS| Onderwijs met kleur     Archipelweg 135, 8921 VX Leeuwarden     t 058 - 8700 078     info@bms-onderwijs.nl