• Wij zijn betrokken bij
onze samenleving
  • Samen werken we aan
gemeenschapszin
  • Wij zetten ons samen in
voor gezonde voeding

Wij zijn betrokken bij
onze samenleving

Samen werken we aan
gemeenschapszin

Wij zetten ons samen in
voor gezonde voeding

Schoolschrijvers Kindcentrum Wytgaard

Schoolschrijvers Kindcentrum Wytgaard

Op donderdag 31 mei heeft Kindcentrum Wytgaard een prachtige afsluiting gehad van het project met de schoolschrijvers Dolf Verroen en Mindert Wijnstra!

Het was dit keer een hele bijzondere afsluiting. Het was namelijk niet alleen het afscheid van de schoolschrijvers in Wytgaard, het was tevens ook het afscheid van Dolf en Mindert als schoolschrijver. Annemieke Neefjes, directeur van de Schoolschrijver sprak nog een aantal mooie woorden tot hen.

Daarnaast hadden Dolf en Mindert samen ook een tweetalig boek geschreven. Het eerste exemplaar van ‘Bart en Bouke’ werd aangeboden aan de commissaris van de koning Arno Brok. Het aanbieden van het boek werd ingeleid door twee leerlingen die ‘verkleed’ als Bart en Bouke een stukje uit het boek voorlazen.

De tekening in het boek zijn gemaakt door Babs Wijnstra. Zij was ook aanwezig en maakte ter plekke nog een paar mooie tekeningen. Daarnaast lazen een aantal kinderen hun zelfgeschreven verhaal voor rond het thema verhuizen. Dit thema staat ook weer centraal in het boek van Dolf en Mindert. Ook hadden een aantal kleuters een tekening gemaakt dat past bij de titel van een boek. We moesten met elkaar raden welke titel werd uitgebeeld.

Het laatste woord hadden vandaag de kinderen die met een prachtig lied afscheid namen van onze schoolschrijvers Dolf Verroen en Mindert Wijnstra!

<< terug naar overzicht
BMS| Onderwijs met kleur     Archipelweg 135, 8921 VX Leeuwarden     t 058 - 8700 078     info@bms-onderwijs.nl